Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovom narodu nista ne valja stvarno smo za psihijatra kolektivno. Samo se vrijedja mrachi, kritikuje... zamislite se malo o sebi, barem vecina! Svaka cast za gradsku upravu i organizaciji...svi su Welcome u prelijepo Sarajevo.
zaostali u razvoju je termin za djecu ali i ovi su zaostali tamo negdje 2000e i nikako naprijed ni mm
sve cujem nova godina qurtza na vratima :D
ko zna, možda ti se posreći ;)
Dakle, duge gaće i hajmo se zajebavati. Bravo za Dubiozu i Gradsku upravu!!!
Bruka.....
Bravo momci
samo psuj,pljuj i jebi sve redom uzmes pare i gas,pored Cole,Dine,... ove ublehase placat toliko para bas bezveze Skaka je za ove deputate bio genije
Koja energija, kreativnost i genijalnost
Biti ce ludnica ua NG u Sarajevu sa ovim bendom.Najbolji BiH bend a i sire.
E vala ste nasli zvijezde ima da budemo centar regije hahaaha
Mozel ona Fadileeee j..i seeee ?
Dubioza kolektiv isfurala davno pjesme im sve na isti fazon
Sta je s Branom?
Fkt, niko se nista ne izjasnjava
Pa oni su se društveno pozicionirali među narod, kako sad prave dogovore s vlašću i sarađuju još s njima..Mislim, kako će nastaviti muzičko djelovanje?Malo sam zbunjena.
Evo odgovor od jednog fana dubioze..Tačno vam je takav intelektualni nivo, a o elokventnosti da ne pričamo.U dubiozi ste bili, tamo ćete i ostati.
Evo vidi se po ovoj pjesmici kako.od kreativnog jedino vidim neki pokušaj da svima ugode,a upravo su postigli kontraefekt ,duge gaće,ćevape,prostata....
Ludi momci, bit ce dobar provod
BRAVO KRALJEVI !!!!
Hocel biti dodatno i parada
Kantonalna vlast mora da se oduži ovim muzičarima koji su puno pljuvali prethodnu vlast.Pa hajd ti reci sad da se pljuvanje ne isplati.Poslije ovog koncerta možda i legne kakva pjesmica koja veliča sadašnju vlast,ko zna.