Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znam ko je cekao, ja nisam niti znam nekoga ko je rekao da ceka
Za ove sto se sekiraju da je neko Halida "prevario" da snimi pjesmu sa ovom sto drzi sliku Milosevica u kuci - nema Dodikovog slavlja a da Halid tu ne pjeva.
Prdobra pjesma, a i lijepo ih vidjeti i cuti zajedno. Incace. ne volim narodnu muzikiu, ali izuzetak su Halid B, Toma Zdravkovic i Haris Dzinovic.
Baš ih je dino vidjeti, mladost!!
Iskreno Halide pogresno si Izabrao suradnicu nešto fali pjesmi a mislim da bi neko drugi bolje je izveo djeluje mi spora i bezosjecajna !
Cuj, ti cces reci majstoru narodne muzike da je pogresno izabrao suradnicu! I jos kazes da je pjesma "spora i bezosjecajna" ??? Jarane, ti si emotivno mrtav i jos si gluh!
Za halida informacija da u dnevnom boravku Ane bekute stoji slika Slobodana Miloševića
Bezveze pjesma da se ko ne uvrijedi...