Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas smo se pitali kako cemo zaspat veceras bez ove informacije. H33em ga ja klixe, koga briga za nju
pa dobro ako te boli, onda ne uđeš, ne pročitaš vijest, ne komentarišeš i tako ako ustanove da uvijek niko nit cita, nit komentarise, nit ista.. onda prestanu pisati..kontaš?
Eto usvojila si i srpsku terminologiju. "Kazamat", svaka čast!
Ovo kao da joj je karleuča napravila pjesmu i bacili su joj sihire sve je slabija
Joj slusao sam je uzivo na jednom koncertu u CG ,nedaj boze nikom
Lijepa seka i lijepo pjeva. Samo nek ne prica nista i to je to
Koji ciganluk , turbofolk ubija mozdane celije!!
Pitam se sta to sestre Ramovic korisno rade osim reklamiranja DM proizvoda na Instagramu i sto izgledaju lijepo za kameru. Ne zna se ko je razmazeniji, a niste kap znoja morale proliti za bilo koju marku sto ste zaradile. Vjerovatno i Klix placate pa vas objavljuju ovoliko
Dajte ljudi organizujte u Bosni neki jak talent show pa da bude 3 kategorije sevdalinka, narodna i zabavna i nek malo zazivi.. uvijek je BiH imala pjevace..
Mora da je tekst pisao neki kloc iz Srbije.
Ode i ova omladina u pm. Svi bi da pjevaju budu cool popularni, pa onda naleti na neku stoku, droga alkohol, djavo donio djavo odnio. Ježim se na stanje kompletnog društva i šta nam budućnost donosi.
Još niste skontali da klix namjerno objavljuje rubriku ‘Ramovic’ 😂
odron
Da jos i tebe udamo pa mozemo mirno spavati
Prije bez 8 pjesama se iz studija ne izlazi, pa raja probere par koji su im hit, danas objave DIO pjesme...cuj dio, teaser, jedne pjesme. Kakva kreativnost, kakav napor boze dragi
Klasika, srbijanska popevka.
Pusti to, đe su joj sestre, mama, nana?