Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li Sarajevo nesto posebno a sarajevska publika jos nesto posebnije?
sta, ovo vec gotovo ?? pa ove neke dame iz waltera se jos nisu ni spremile
Prelijep koncert za finu raju. Dženan ubija kako pjeva uživo. Ovim hejterima poručujem da nastave slušati cajke a ovim estetičnim da se nastave fiksati uz tpc tpc rejv
Zene navlazile dvoranu
Dženan odlično pjeva i ima pravo lijepe pjesme. Ubacio je u repertoar i pjesme od drugih pjevaca. Zaista odlican koncert na kraju. Ko se dvoumio, mogu reci da se zeznuo sto nije dosao. Samo nazalost, ozvucenje je bilo srednja zalost.
Ko se dvoumio, mogu reci da se NIJE zeznuo sto nije dosao. Iz prostog razloga sto ovaj decko voli pjevat Cecine pjesme po Americi za pokoji dolar, a ovdje prosipa pricu najbolje sarajevske publike.
Jel' pjevao 'Rano Crna'?
Konjina
nije moj izbor muzike....tako da, kao i da ne postoji lik
Mogao je otici na ESC u Liverpool
napusi mi se dzeno
Seljacine pederske
Polupao lončiće
Gospodin pravi, frajer