Kakanjski dani
102

Emir Aličković zatvorio koncertne događaje, sutra utrka "Kakanj za pet"

E. M.
Foto: E. M./Klix.ba
Foto: E. M./Klix.ba
Na glavnom trgu u Kaknju večeras je održan posljednji koncert u sklopu manifestacije Kakanjski dani, a sve prisutne zabavljao je Emir Aličković iz bivšeg Lapsus benda.

Odlična zabava za sve posjetioce Kakanjskih dani nakon sinoć održanog koncerta Peđe Jovanovića nastavljena je i večeras na koncertu Emira Aličkovića, bivšeg člana Lapsus benda, koji je svojim pjesmama i obradama zaista uljepšao noć svima.

Foto: E. M./Klix.ba
Foto: E. M./Klix.ba

Kakanjski dani sutra završavaju uličnom trkom "Kakanj za pet" na kojoj će više stotina učesnika iz BiH i regije na utrci od pet kilometara tražiti svoje najbolje vrijeme.

Manifestacija Kakanjski dani okupila je hiljade posjetilaca koji su uživali u koncertima Deniala Ahmetovića, Amela Ćurića, Zabranjenog pušenja, Amara Jašarspahića Gileta, Peđe Jovanovića i Emira Aličkovića.

Foto: E. M./Klix.ba
Foto: E. M./Klix.ba

Organizatori su i ranije istakli da teže svake godine ponudit što bolji program za svoje sugrađane i dijasporu koja tokom ljeta dolazi u Kakanj gdje provodi svoj odmor te su ovi dani odlična prilika dobre zabave i druženja.