Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne zelim da budem.balkanac izbrisat cu svoj entitet. drugo ime sebi dati. Nas balkance na zapadu smatraju zaostalim plemenima. Necu da pripadam toj vrsti naroda koji se etnucki mrze
Balkancino
Ko je "mako"iz Sadakistana Bosne te podrzava, stid ali bas stid te bude kada te neko u EU ili bilo gdje u svjetu pita odakle dolazis,imao sam prilku da me pitaju gdje je to Bosna ,sta je to....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Lijepo zvuči u priči, a ja se ne bih zalijet'o i rek'o da je to super stvar. Izgradili mi slični slučajevi oprez.
Narod zna ko Bosnu moze da predstavlja. Bezbeli, Turska ove godine ne ucestvuje i aferim ljudima sto su se ponudili da nas predstave. Predstavnica Hrvatske sa "Crazy" pjesmom se nije ni ponudila, a vala mogla je bar za Hercegovinu zapjevat kad vec nece Bosnu. Ascare, pjesma joj nije dovoljno "Luda" da predstavlja i nas. Narod vec zna za koga ce da glasa a da nije preslusao niti jednu pjesmu. Narod glasa dusom a ne sluhom.
Pravda za Maju Nikolić !
Nakon sto je Srbija, Turbo-Ciganijom zagadilia cijeli Balkan,sada peglaju i svojim duhovnim pjesmama , ovo je pjesma za ORTODOX-CRKVOSONG a ne za Eurosong
Пншн Босɖɴvнчоʍ!!!
Лнпо ѣє шmо ɣ о□оѣ пнчʍн пϸнӡɴɖѣɣ Δɖ ѣє с□н го□оϸнʍо с□оѣоʍ бєϸӡнѣоʍ Бɣгɖϸског.
BH ce ucvestvovati kada neko predlozi sada vec cetnickom rukovodstvu BHRT-a da na Eurosong ide Baja sa pjesmom "nemoze nam niko nista"..
Narod zna da BiH ne ucestvuje jer insan ne placa BHRT pretplatu. Ko zeli da BiH ucestvuje nek' uz struju plati i taksu. Aferim za narod iz RS-a koji uz racun placa i PTC taksu pa imaju para da ucestvuju.
Sad ide ova prica, a kad im damo 12 poena onda ce dizati tri prsta ko onaj Mario Serifovic.
Jel; ovo Jala amidza sto pjeva,,pardon.. brat-amidza,mislim.. Jala brat,sta li...kako ono bi?
Vi mozete predstavljat samo vasu Serbiju do Drine i do Kosova!
Lane moje, remix 5005.
face suim kodasu sa farme. ako nista pobedice zbog onog ajnstajna sto drka uonu frulu.
Cuj odmah cijeli balkan? Da vam nije malo? Vi predstavljate Srbiju i na tome ce da ostane a meni ako bude cejf i dobra pjesma imate poziv, ali me necete i nemozete predstavljati.
mrs vehabija pizda ti materina. Meine i Tuzlu predstavljaju
Jos prije 30 god balkanci su jeli viljuskom dok je svabo tek internet uvodio.
@rade_s hahaha.... najbolji komentar
Milina ih gledat
EUROSONG=NJESRA