Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fazla je legenda
Fazla legenda! Nema pjesme da ne valja, otpjevao ili napisao za nekog drugog...
Fazla kralj!!!
Pa kažee: Ubr'ooo sam te đulbe šećer ružoo prije vremena, ja moram bježati nemoj brinuti dušooo, ljubavi jedinaaa :) Odoh baš da je poslušam, nisam odavno.
Opet o opsadi??? Divota....
treba svako malo ponavljati. Da se ne zaboravi.
Jedina pjesma o ratu koju postujem je ona od Kud Idijota.
Ma sta moj Fazla, ti nikakvo da shvatis da ti ovo ne ide od ruke. Ti pjesme mozes pisati za Mravka Travka, Kiketa i tako slicne zvijezde.
@user Ti ocigledno ne zivis u BiH. Naravno da ce biti tema i treba biti sve dok smo okruzeni istim onim koji su pocinili zl oc i ne u prethodnom ratu. Da smo mi recimo Slovenija koja vise nema veze s ple me ni ma druga bi prica bila i onda bi se moglo okrenuti pozitivnim stvarima, a ovdje ti svaki napredak drzave koce dvije strane, nekad i tri...
Ako su se mogli Amerika i Vijetnam pomiriti... Ne znam stvarno čemu više toliko jahanje na sad već dalekoj prošlosti, odlaze ljudi koji su se rodili poslje rata, sa sve porodicama!
Veze ti nemas o cemu pricas, cuj Amerika i Vijetnam, nisu ni na istom kontinentu, a ne da dijele drzavu. Amerikanci ne podnose jedni druge samo zbog toga sto pripadaju drugoj stranci, zamisli da kod njih imas pola stanovnika koji hoce da se odvoje i budu dio Vijetnama, a pritom rade na destabilizaciji Amerike i odbijaju bilo kakvu saradnju koja vodi do napretka u toj drzavi...
Ovo bi ministar Forto obavezno trebao da poslusa, da vidi kako nam je bilo u ratu.
To je bio rat sela protiv grada, i pametan je što je pobjego... Sad kad su se ovi što su sjurili u gradove malo civilizovali može neko urbaniji da se vrati, prije bi ga samo uništili
Rat i nove generacije, zaboravi na te price. Kao kad bi sada nekjo razmisljao o drugom svjetskom ratu.. Jasta...
1425 dana smo pili zabnjake,kisnicu ,topili snijeg,a nekad i iz cijevi smo pili hrdju kad bi nam kao pustili vodu.Nismo imali nista kao sad,ali je raja u gradu bila slozna kao nikad .Komsija isao komsij,djeca se zajedno igrala svi kao jedan.Djelio se od komsije golf kad kome treba,a danas nam malo svega cudan fenomen!
Humanitarnu su vam "vaši" preprodavali, skini hitno ružičaste naočale!
Ludo me zanima hoće li i poslje 100 godina svaki dan biti tema prošli rat?
Agresija na Bosnu treba da bude tema svaki dan.
BosanskaKrajina, a ja budala mislio da je najbitnija ekonomija i demografija...