Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni mrtvi nemaju mira od ove prikaze.
Ma vi bi vazda nekoga da razapinjete jadni ne bili.
Krivi su ovi sto jos plate da bi gledali ovu spodobu, zbog njih je on tu, meni su gori ovi sto au dosli da ovog bilmeza slusaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ideja i duh sevdaha su nespojivi sa gospodinom/gospođicom Vrećom... Pozivam redakciju da sa kvalitetnim tekstovima promovira sevdah a ne da nam potura kukavičije jaje u obliju lika u djela BV. Inače su isti kao i on..Ubice sevdaha
Sevdah znači ljubav, čežnja, zanos. Božo savršeno prenosi emocije sevdaha i pjeva srcem i dušom i ništa osim ljubavi ne širi oko sebe za razliku od vas. Previše vas misli da sevdah ima veze sa islamom i religijom. Sevdah nisu vjerske pjesme, sevdah je ljubav, to što vi puštate koncerte sevdaha za bajrame pa mislite da je sevdah = ilahija to je vaš problem, nepismene budale.
Ma jasta bola pola pjesama o ceznji, prikrivenoj erotici, neuzvracenoj ljubavi o vinu, rakiji kafanama, granama od bora... u Islamu je inace muzike tabu tako da je po vjerskim zakonima sevdaha nebi ni bilo jer je to ljudski izum --- kazu fanataci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovom satanisti treba zabraniti da pjkeva sevdah jer ga skrnavi i unistava.
Svi koji podržavate Božicu od sveg srca vam želim takvu djecu
Idi bozo u ameriku zdravlja ti, bice lakse i tebi i nama
Mak Dizdar i ova prikaza , uzas
bez BOZE nema nista , samo on moze ispjevati najdublju bol i patnju ,a ljude razveseliti.Ne pljujte nego ga slavite.
Obuci se ko musko jbte caca
Kakav je ko da ga je stari izdrko na lopatu pa ubacio u pi××u🤣🤣🤣
Zašto on ne ode vani, bio bi uspješan😉
PRopast svijeta je svakim danom sve bliža!!
Jedino cega ce i fočaci stide!
kliksu je spektakl u naslovu samo jel se ovaj pojavio negdje
Božani bi najlipše bilo u KPD ZE, pa da tamo sevdahira do nesvjesti. 😂
Gey kao Deen ok, Hoces u centar paznje kao Hana posto po to ok, Malo lud ko Laka ok, ali jarane ovo je nakaza da dijete vidi morao bi mu stravu salit negdje. Svaka cast pjevanje glas i umjetnost ali ostalo.. pretjerano. Fuj
Okreću se bogumili u zemlji.
Al me helira, Al me prugira, Al me nervira jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Al me ovo ono