Bogat sadržaj
0

From Herz With Love festival: Spektakularan plesni doživljaj na najvišoj pozornici Mostara

D. J.
Foto: Press
Foto: Press
From Herz With Love festival postao je sinonim za atraktivne plesne lokacije i visoku kvalitetu elektronske muzike.

Ovogodišnje izdanje obećava da će biti jedno od najjačih do sada! Najveća atrakcija festivala je popularna Fortica/Skywalk šetnica, koja pruža spektakularno audio/video plesno iskustvo.

Prema informacijama od strane organizatora, posjetitelje čekaju dvije spektakularne večeri, svjetski headlineri i regionalne zvijezde elektronske scene, te ni manje ni više nego 18 sati plesa i beskrajne ljubavi.

Premijerna večer festivala rezervirana je za headlinera koji po prvi put nastupa na prostorima BiH – rumunski DJ i producent Mihai Popoviciu. Uz njega, publiku će rasplesati i poznata regionalna imena: Nemax (Beograd), Miro(Split), Doel (Sarajevo) te Dario Suerte (Mostar).

Druga večer festivala donosi još jedno premijerno izvođenje u BiH – legendarni britanski DJ i producent Radio Slave, poznat po hitovima koji definiraju klupsku kulturu. Uz Radio Slave-a, publiku će te večeri rasplesati prepoznatljiva imena regionalne scene: Andrej Jelić (Mostar), Luka Čikić (Banja Luka), Lubnya (Mostar), Remi (Mostar) i Bobi (Mostar).

Festival From Herz With Love obećava nezaboravan doživljaj za sve ljubitelje elektronske muzike, spajajući vrhunske izvođače i spektakularnu lokaciju koja će ostaviti publiku bez daha. Ne propustite priliku da budete dio ovog jedinstvenog događaja koji slavi muziku i ples na najvišoj pozornici Mostara.

Festivalske ulaznice po cijeni od 45KM, te jednodnevne ulaznice po cijeni od 30KM dostupne su na www.entrio.ba, a limitiran broj ulaznica bit će dostupan na dan festivala na ulazu.