Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ebner je Regina
Ja ovde vidim samo Acu. Covjek potisuje muziku, tekst, aranzman, pjeva i jedini se pojavljuje u spotu. Nema tu vise benda. Mada regina ce mi uvijek biti u srcu. Kada mi je bilo tesko u mladosti oni su bili tu i zato sam im zahvalan.
REGINA VISE NE POSTOJI POSTO SA OVIM ACOM NECE NIKO DA IMA POSLA,GLUMI NEKAKVOG SEFA,A USTVARI NIKO I NISTA
Aco i jeste pisao sve pjesme za Reginu i osnovao grupu.Odrasla sam uz te pjesme i volim ih i sada
Realno, ne ide. Ebner i Aco su bili dobra kombinacija, pojedinačno neće ni jedan ništa napraviti. Dalje, ovo što je predstavljeno, može biti samo Aco Regina nikako Regina, jer u sporltu osim njega nema nikoga. I konačno, ne treba upirati silom kad ne ide. Treba znati kad treba stati i povući se, ostaviti ljudima lijepe uspomene i staviti tačku na to.
Našem čovjeku ne možeš ugodit.Čim je neka promjena odmah svi krenu da pljuju.Realno je meni ovo skroz dobro i moderno.
Evo preslušao prvih 15 sec. Ne mogu dalje Tita mi. Smeće teško od glasa pa do svirke, aranžman da ne spominjem.
Regina nema hita ima 30 godina. j Jedna obrada koja ih je lansirala ostalo sve smeće od muzike...
Slušam pjesmu i čujem Dinu Merlina. Ovo pjesma što je napravio nema veze sa Reginom.
Odličan spot.Smeta mi što je opet sniman u Beogradu.Regina je uvijek bila sarajevska grupa.Idući spot obavezno u Sarajevu
nema Ebnera nema Regine realno
ko su ovi?
imal gdje muslimana bošnjaka