Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skroz je podsjetnik na jedno bolje vrijeme ovog grada, dok se još uvijek furao underground, a ljudi su imali duha, stila, mozga, empatije i solidarnosti. Šteta što je to vrijeme sada nepovratno razneseno... prohujalo s vihorom.
Skroz je ubjedljivo najbolji bend u posljeratnoj BiH!
Znali ste i bolje, ali neću vas kritikovati.
Sniman je kamerom. Mozda ste htjeli reci da su u video produkciji koristeni alati koji koriste umjetnu inteligenciju i sl.
Dobra stvarka!
Jedan od posljednjih vrhunskih bendova iz Sarajeva. Grada u kojem nema nikakve rock scene u bilo kojem obliku, nažalost (tj, broji se u promilima). Pogledamo okolo, koliko bendova dolazi da svira, koliko lokalnih bendova ima, koje podrške imaju, poticaje, sve. Kod nas scena se svela na Jalu Brata (a evo i njih skoro pa nema više). Što se tiče koncerata, svake godine jedini te isti bendovi dolaze po nekoliko puta. Neko svjetlo koncertne scene drži ekipa iz Garden of Dreams. Ostalo, truba!
Očito gledaš Pink i Grand, a tamo nećeš vidjeti ko svira po Sarajevu i kakve muzike ima.
Sarajevska scena prije rata i ovo sada je neuporedivo
Jel bure iz siktera prešo u Skroz?