Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uh kada vidim ovu barikadu, tako smo je zvali, od danasnjeg kruznog toka na X transferzali do ulaza na Dobrinju nije mi dobro.
Zeznuta je barikada bila. Pogotovo pred sami ulaz na Dbr. Bio je jedan zuti kamion i onda par metara brisanog prostora do onog transportera. Tu su mi se noge odssijecale vise puta. Ne ponovilo se nikada.
@2Pac Sjecam se kao da je juce bilo. Dobrih 30 metara sigurno bez zastite mada su pred sami kraj rata to zagradili koliko se sjecam sa autobusima i nekim betonskim plocama mada ne mogu da se skroz sjetim. Dobrinjska barikada smrti gdje je poginulo preko 500 ljudi na ulazu i izlazu sa Dobrinje. 100 puta sam je pretrcao sve im jebbem agresorsko.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U jednom djelu videa se vidi Forto kako bjezi iz Sarajeva
U cemu je razlika izmedju onih koji su kukavicki zbrisali i ovih koji su ostali, a muski presjedili rat u podrumu
Zakleo bih se da sam ga vidio , mozda mi se pricinilo. Od kako nesta para za sendvice haluciniram. Od gladi. Sorry brt
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Henda je vozo kamijone po Americi prije nego sto je to bilo cool. Legenda.
umoran ko henda ,_,
Najskuplji video spot koji je jedan muzičar ikada snimio. Cijena: vlastiti život na kocki... Inače Henda je imao par finih i prije rata ali nije ga se "guralo"...
Bojali se reci ko puca po gradu, jer kad se izlazilo ,ako naletis na CETE da se nekako opravdas .Svi pucaju po mom gradu.
Bake je bio nedaleko od mjesta snimanja samo mrak mu bio nista vidio nije.
Priscepila ga vrata od trezora.
Henda dezerter.
Pozdrav Veliki svim Učenicima događaja.
VELIKI MUZIČKI GIGANT. GOSPODIN HENDA !
Mugdim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Prvi put da vidim spot a pjesmu sam slusao hiljadu puta :(
Henda legenda uvjek sam slušao njegove pjesme Nikad nije bio previše nametljiv kao pjevač al uvjek rado za poslušati
Henda u formi bio kao Ben Džonson.
dosadni smo vise sa ratom, daj da izgradimo buducnost pa cemo pricati o historiji
Nismo jarane. Ne treba zaboraviti. Jevreji se i dan danas sjecaju zla koje im je nanijeto. I nad nama je pocinjen genocid. Slazem se da treba graditi buducnost ali ovo se ne smije zaboraviti. Ja sam bio ranjen, hvala Bogu dobro sam prosao. Imao sam tada 14 godina a vise sam plakao od straha nego od bola. Ako to mozes da shvatis onda znas zbog cega se treba pricati o ovome. DA SE NE ZABORAVI !!!!
@GugelDotKom Ma hajde. Dotle na sjevernokoreskoj televiziji zvanoj rtrs svako vece dokumentarne emisije na temu prekrajanja istine i pricanja lazi i spremanje djece da ponovo ovo sto vidimo ovdje i sto smo nekako prezivjeli. Hrane se lazima, a mi ne kao ne trebamo spomenuti herojsku odbranu i najvecu i najsramniju opsadu u 20 vijeku.
zivjet ne bih mogla bez ove info. bogu hvala nemamo danas nikakvih problema.