Spektakl za kraj SFF-a
1.1k

Hiljade ljudi na partyju u Titovoj ulici: Pogledajte atmosferu s nastupa DJ dvojca Adriatique

N. O.
Foto: T. S./Klix.ba
(Foto: T. S./Klix.ba)
Švicarski duo Adriatique večeras je zadužen za dobar provod u Titovoj ulici, a sudeći po fotografijama i snimcima s balkona Vječne vatre uspjeli su rasplesati hiljade Sarajlija i turista.

Vječna vatra i Titova ulica ponovo su mjesto najbolje zabave u gradu kojom se u Sarajevu ispraća još jedno izdanje Sarajevo Film Festivala. Ove večeri u jedinstvenom ambijentu, na balkonu Vječne vatre, nastupa švicarski dvojac Adriatique.

Fotoreporter Klix.ba imao je priliku zabilježiti atmosferu direktno s balkona iznad Vječne vatre i impresivne prizore koji se odatle pružaju

Adriatique, švicarski duo kojeg čine Adrian Shala i Adrian Schweizer, poznati su po svom jedinstvenom zvuku i energiji koja zapali baš svaki događaj na kojem se pojave. Njihovi setovi počastili su najpoznatije svjetske pozornice.

Atmosferu su prije DJ dua Adriatique zagrijali After Affair. Ovaj duo ne treba mnogo predstavljati, jer njihov zvuk i njihovi setovi ostavljaju bez daha publiku širom regiona i Europe.

Dvojac Adriatique prije samo mjesec dana nastupio je na Tomorrowlandu, najvećem festivalu elektronske muzike koji je održan u Belgiji.

Oni su nastupali uz brojna slavna imena iz elektronskog svijeta poput Afrojacka, Armin van Buurena, Davida Guette, Johna Newmana i brojnih drugih.

Također, ove godine je na Tomorrowlandu nastupio i svjetska DJ zvijezda Solomun koji je zatvorio SFF svojim sjajnim nastupom 2022. godine u Titovoj ulici, a godinu nakon toga na istoj lokaciji nastupio je ukrajinski dvojac ARTBAT.