Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad dosao kuci, zene nikad bolje, ali nema mi druge nego da drkicu bacim
I ti :D
Dzaba sto su dobre kad lakse mozes doci do Irine Shayk nego do njih, ebo to prodje te odmah i volja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je do sad najbolji SFF za drzavu IKAD. Toliko je grad bio pun I TOLIKO SE PARA OSTAVILO kao nikad do sad! Ne znam ko je vise zaradio: ugostitelji, hotelijeri ili taksist. Kad nas mogu guliti po Rovinju i Dubrovniku, onda mogu Boga mi i po lijepom Sarajevu.
Zaradili su pojedinci jer se nigdje nije izdavao račun, bar sto se tiče ovih mjesta masovnih izlazaka.
da se ponovi na godinu, i bolje da bude aBd
Ovo još nisam doživio svaka čast, imao sam osjećaj da sam u Dubai
Sta ovi klix negativni komentatori znaju sta znaci izaci iz kuce i plesati, nisu vam obicni ljudi krivi sto ste nezadovoljni zivotom, probudite se.
Vrhhhh
samo kod naivnog bosnje ima titova ulica
Sine tito je volio bosnu, a priznao je muslimane kao narod. I sad ne valja jel? Wehabu jedan
Super je bilo :) da budem malo ciničan, kada istu ulicu zatvorimo za trčanje od 3 sata, svi pišete "trčite po planinama". Jučer zatvoreno od 3 sata podne pa do kasnih jutarnjih sati... LOL Kakva klix bagra. Evo cinično "idi na planinu pa pleši"
JOŠ DA NAS OVAKO BUDE I NA PROTESTIMA ZA SIGURNOSNU SITUACIJU,PLATE,PENZIJE....
A sad 358 dana jeb.nja najblize familije politicarima, kukanja nad vlastitom sudbinom, zapomaganja zbog visokih cijena hrane i goriva, etc, etc...Tesko pada svako otrijeznjenje, pa tako i ovaj period neposredno nakon SFF...Ovih 7 dana su izgledali kao kolektivna lobotomija, kada su svi problemi pali u zaborav, kada nikog nije bilo briga sta i kako nakon tih 7 dana. Kao kolektivna anestezija...Vlast voli ovakve manifestacije, jer pod krinkom istih mogu raditi sta hoce.
Kazu Benjamini Londrc boba falila da propali
Hiljade narkomana bi bio bolji naslov.
Samo bosnjo koji nije provirio van svojih granica moze napisati ovakav komentar, sto ne mogu ovih graDZana sto im sve smeta.
Prodane duše mogu sa nam p..., samo naprijed Saraj'vo
Besposličari
neko je ogorcen jer radi trecu smjenu.
Kad gledam ove slike sa ovog dogadjaja, mogu da kazem da sam sretan sto sam generacija koja je na partiju fkt uzivala a ne snimala... Lijepi program partija 2002 - 2012 bez mobitela i laznog furanja da volis el.muziku
Ma sve bi to meni i imalo smisla da beko nekad i pogleda te snimke. Ne znam brate, ja volim da uzivam u atmosferi na koncertima, slusam muziku.. ovo sto je sad furka mi ne ide u glavu..
Narkomanije ko u filmovima