Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ucesce na ovom takozvanom muzickom festivalu je samo bacanje para u vjetar. Sve unaprjed namjesteno i odluceno, pa nije za neocekivati da ovaj put pobijedi izrael. Jedinstvena prilika da se velicaju nacizam i nacisti.
Cura je Hercegovka. Prezime joj je Čutura.
Trebala je Stela proći sa Balkan pop pa da svi za nju navijamo. Ovako ste čudnim eliminacijama napravili cirkus.
Pa nije clan HDZ'a! Sta hoce! Ona bi da pobjedi, pa ne moze!
Ako HDZ ima nešto protiv nje, onda je sigurno sabotirana. HRT je pod absolutnom kontrolom HDZa. Neki dan sam čito kako je žurnalistkinja iz Njemačke bila šokirana kad je bila u nekoj saradnji sa HRTom. Člank se može na Indexu pročitati a i u Njemačkoj je objavljen. Zakljućila je da je stanje u tim segmentu kao u Sjevernoj Koreji.