Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Playback
Bas mi nije jasno sto se u ovom kontextu koristi termin "hrvatica"... Nevjerujem da bi na slicnim programima u recimo Velikoj Britaniji, Francuskoj ili USA koristili tu terminologiju... Jedan veliki problem balkanskih zemalja su mediji koji svjesno ili nesvjesno sire podjele, strah i mrznju medju ljudima...
Ovih likova u ziriju... "Mi smo vladari muzicke scene i imamo apsolutno znanje"...
Super samo pozitive, ljudi se u današnjici hrane samo negativom . . Djevojka je odlična i bez napora je otpjevala zahtjevnu pjesmu .
..... jooooj , o čemu vi pišete !!!! 🙄🙄🙄🙄🙄