Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ilidza se emancipovala kako su dobili normalnog nacelnika, a ne nekog polupismenog “generala” ili onog sto je prodao pola Ilidze arapima
Crvena Jabuka i Žera su primjereni za koncert,treba doci, meni se cini da ne postoji muzicar koji je vise opjevao Sarajevo od Žere
Opjevao je i herceg bosnu 2017
Zauvijek zabraniti pristup kompjuteru onome ko je radio vizual za event.
Hoće li nam Žera pjevati o herceg bosni.
glup si
opet dovode hr bend
eee moj Nermine. mislio sam da si bar malo pametniji. Ovako ne ide za Dan državnosti... za new year može proći
...a djeca iz Tibre nek sama placaju prevoz do najblize skole. (roditelji nek pune budzet Opcine...a pare ce se trositi na muziku)
Ne plaćaju djeca prevoz nego roditelji, sto je sasvim OK. Roditelji su svojim parama odabrali Tibru za zivot i kupili stanove tamo, tamo gdje nikad skole nije ni bilo... Tako da, nije djeci kriva opcina, nego roditelji koji su poletili u geto i novogradnju, ne misleci na uslove i ostalo.
...za tu Tibru je neko dao dozvoli (Opcina!). Kada se Tibra pocela graditi neko je obecavao roditeljima koji su uzeli dugorocne kredite (onaj ko ima pare, ne kupuje u Tibri) da ce tu biti skola. Znas ko? (Opcina). Roditelji 10 godina pune budzet Opcine...i iz nj ocekuju ili skoli ili naknadu troskova prevoza. Je li ti sada jasno, pametnjakovicu?
Da je Fikro načelnik svirali bi Refkini Ahbabi. I to bi bilo plaćeno jedno 300.000 KM iz budžeta.
Dzera je vitalan ko momak pun energije samo neka svira
Zar Do-dick slavi BIH
PRAVDA ZA DZENANA !!!!
Daj narodu hljeba i igara... Dok je utrošak budžeta 10-15%, ni jedan kapitalni projekat nine realizovan, cesta u Osjeku sve rupa do rupe, slikanje sa započetim projektima načelnika Memića, prenos budzeta skoro 10 milona, izgradnja igrališta bez dozvola itd. Narodsake pare se troše na koncerte a iste nisu planirane u budžetu na organizaciju proslave Dana državnosti. Sramota.
ILIDŽA BI TREBALO SUTRA DA PLAČE,A NE DA PJEVA NA KONCERTU........PRAVDA ZA DŽENANA
Vidi Muzura lopine sto rasipa i balaha narodnim parama. Zasto nisi za te pare utoplio eto tu zgradu pored te iste bine smradu jedan slinavi, pa da nam Ilidza pocne modernije izgledat, umjesto sto rasipas narodne pare. Mrs stoko nepismena
Sportski centar pored zeljeznice. Biciklisticke staze. Rasvjeta. Utopljavanje zgrada nova fasada za Dom Zdravlja. Kruzni tokovi. Pruga do Hrasnice i jos mnogo toga u prvom mandatu. Opcina ilidza ce sljedece godine imati najveci budzet ikad. Al..nije se rodio ko je narodu ugodio. Ogromna razlika na ilidzi, vec modernije izgleda. Al eto ne valja opet.
Da je džabe ne idem