Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan je Oliver.
Ovako rijetko ko moze docekati, recimo Merlin tesko da ga Sarajlije isprate bilo kako, jer i on svagdje pjeva osim u "svome" Sarajevu ni za pare a nedo Bog da pokloni raji koncert.
To razlikuje raju i papka
Ima li Keme gdje ili Davorina? Nema ni na radiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nedostajes mi Ive..
Više Olivera, manje politike i život nam ljepši. Jbaiga
Prerasta u tradiciju. Respect za organizaciju
Veliki respekt Oliveru, ali ovo je korida
Awww kako lijepih sjecanja sa njegovim pjesmama, ono kad odes a ostavis nesto iza sebe kako treba!!
voljela bih prisustvovat ovom emotivnom koncertu,predivno zaista sjetiti se ovako, onakve legnede.
Kako dajes tako ti se i uzvrati
Sve bi da da si tu...
Cist dokaz da legende nikada ne umiru.
Svaka cast za stav koji je imao da nikad ne zapjeva u Srbiji. To je za pohvalu. Muzika i tolike sjajne pjesme velicanstveno. Ali eno sad njegova supruga govori da je stalno imao ljubavnice. I nije ih ni krio. Onda se sjetim jedne emisije u kojoj su bili on i zena mu. Takav ponizavajuci nastup prema vlastitoj zeni me prenerazio. To je bila mizoginija u najgorem obliku.
Sto se nije razvela? A za mizoginiju, definicija sa wikipedie: "Mizoginija je mržnja ili odbojnost prema ženama" Kako mizoginija kad je čovjek toliko volio žene da mu jedna nije bila dosta. Ako je išta pokazivao Oliver to nije bila mizoginija
Vjeruj u ljubav sa vise zena.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Živote moj dva put san umra Umra za njon Prvi put kad san je vidija ja Drugi put kad je otišla Živote moj dva put san umra Umra za njon
Sjede djed i baba Dalmatinci u hladu, uhvatila ih fjaka pa malo ćakulaju. Pita djed babu: Sićaš li se ti baba kad san te prvi put poljubija? A baba će: A sićan se, kako da se ne sićan! Pita djed opet: A sićaš li se kad san te prvi put je*a? A baba će: A kako si je*a tako se i sićan!
Dobar