Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je ona pjesma sto daje super osjecaj onom ko je pjeva ako ima dobar glas, al slusaocu - nakko
Savrsena si Mayo.Ne slusa ovo narod moja Mayo slusaju oni milete pilete jale bale i imaju milionske preglede.Nazalost ovaj spot nece imati ni hiljadu pregleda za sat..Aferim I kapa do poda zeno.Bosna treba biti sretna sto te ima a ne cijeni
Odlicna kao i uvijek 💞
Mislim da ona ima ugovor sa buticima u tržnim centrima.Jer svaka joj pjesma vuče na one pjesme koje se mogu čuti tiho u buticima ili nekim sličnim radnjama.Maya dobar vokal ali pjesme gnjavaža žešća.
Odlicno👏
Konačno, nakon 3 teaser-a i 2 trailera-a, iščekivanije od zadnje sezone GoT.