Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li naucili pricati?
cekaju tebe da ih naucis
Njihova muzika ima veze sa getom koliko i cevap sa japanskom kuhinjom.
Bar budite sretni da je era BAŠ kicastog turbo folka završena (kada su svi 2000ih slušali Aspirin od Seke Aleksić i slične stvari, što mi opet ne smeta, no likovna pojava tadašnjih pevaljki mi iskreno nije primala) i da su i oni danas koliko toliko urbani, bar na prvu. Nisu svi, niti većina, koji znaju po koju Corellijevu pjesmu seljaci niti dudlaju šiše po vazdan i sl. Zapitajte se malo na koji način ustvari razmišljate i da li je taj tok i pravac misli ustvari ispravan.
Svi dobro znamo kakvu je muziku Corelli pravio prije, a kakvu pravi danas. Jel biste vi radije radili posao gdje ste neprijavljeni, 500 maraka na ruke NEKI dan u mjesecu, ili bili uredski gospodin sa 13 plata, godišnjim, osiguranjem? Buba diler buba narkoman buba samo pjeva o golim ženama i drogama. šta su bili EKV, Alice in chains, nirvana, itd? Tekstovi? Hoćete da mi kažete da neki recimo Zdravko Čolić ili neki ex-yu bendovi nemaju provokativne i seksualne tekstove?
Znači, pročitala sam sve komentare. I hajde sad realno. Čemu tolika mržnja? Recimo ovako, '95 sam godište (za potrebe priče), rođena i živim u Sarajevu, i otkad znam za Bosnu i Sarajevo, ovdje dolaze masni folkeri i turbofolkeri i dvorane su uvijek pune, kao i lokali u kojima nazovimo umjetnice nastupaju. Da odmah napomenem, slušam sve vrste muzike, od klasike do turbo folka (Posljednji event na kojem sam bila u ovom gradu je bio Exodus, Shopping Grbavica, a to je bilo jako davno).
E cuj Born in Ghetto :) :) SDA dilercici
Tuga od zemlje gdje glavni menadzer diler Smrk
Koji glupan moras biti da ovo slusas?
Moraš samo imati kockastu glavu i pederušu oko mjesta gdje je drugim muškarcima ćuna.
Hoce li biti titlovi?
Opet ce bit,nismo mi njima dali dozvolu da nastupaju,hayat je zakupio dvoranu
Muzika se sluša Ona se ne ušmrkiva! Ili će nam dječica slušati ili ušmrkivati?
Krivi su muzičari, pravi kvalitetni, zato što ne naprave neki esnaf i ograniče članstvo, pa da se ne može svak zvati muzičarem i držati koncerte. Svi smo nekad bili mladi, i iz ove tačke sebi debilni, ali trenutna mlađa rajo vi ste baš prekucali igricu!
mafijasi dileri narkomani sljam jednom rijecju
jedva cekam.. da ne odem..
Ma ovi su pravi primjer generacije smeća, džigere, šiše,.. nažalost sami šund. Šteta što oni kvalitetniji ne mogu doći do izražaja od ovakvih papaka
Mene njihov obozavatelj asocira samo na mangupcica u pokusaju 2002 godiste prvo auto pojacana muzika,puse travu brze cvike tetovaza na podlaktici
Propali k'o zeton. Dolaze mladji Rimski, Corona, itd i preuzimaju primat.
E sila su ta dvojica 🙄