Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nismo samo ''slični'', nego je Bosna STVORILA Dalmaciju, koja je bila dio Bosne Slavne Ilirije 5000 godina. DNK haplogrupa i2a1, Bosanci jedini autohtoni evropski narod, koji nije došao iz Azije poput ostalih.
Nemoj sa tim Ilirima da mi glumite AIb. nce odmah mi se kosa pocne dizati na glavi. Citate razne pr. g. nde i uzimate sve zdravo za gotovo sta god procitate. Jel starije kokos ili jaje. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad uporedite nju i onu koja dijeli cevape. Nas ne mozes kupiti niti prevariti imamo odlicne senzore za ljude. A Rozgu ne mozes ne voljeti. :)
To ona sto kaze: 'pooooooooseban pozdrav za rep. srpsku' , ha ?
Jesmo, i jedni i drugi šmrču ko mravojedi.
prije bih Emelicu nego Rozgu
Bla, bla, .....sprema se koncert u Sarajevu
Rozga je jedna.
Uf obje poredati
dva skeleta.
Ovu mi je doktor prepisao dvaput dnevno
ofa jle
Najbanalniju vijest , pa i o pop kulturi, na bilo kojem portalu, db sa vulinom na celu , ko crna ruka nekad...ima interes u tome. Ne mozes se ni pojebat na plazi na moru sa nekom ribom, da sveti svet to nekako u svoje uzuse ne usmjeri
Prekrasne Emela i Jelena :)
Jbt jes ostarila
Dzeko........ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Još zanimljivije da krajišnici (sa prostora USK ) i Sarajlije nemaju isti DNK ...
Otkako znam za nju isto izgleda, eventualno malo mlađe
Ima li lovaca na jelene na klixu? :)