Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obozavam ovu zenu, neponovljiv glas i stil pjevanja.
Ovi dole, glupani, koji ne poznaju umjetnost, u ćošak! Karlo i Josipa su zaslužni za kulturnu emancipaciju Balkana. Kad je došao Pink, onda je počelo tuplje je emancipacije.
Muzička Diva neponovljiva. Jedna je Josipa Lisac.
Bez uvrede, stil oblacenja je zaostao u 70tim godinama. Imate razne dive u svijetu, npr Celine Dion, Cher, Tina Turner koja je još starija i koje se oblace sa modernom diva odjecom a ne Queen Elisabeth styling
Ima li nešto na ovim prostorima što slavne komentatore Klixa može inspirisati da daju pozitivan komentar? ne mora se Josipa svakom dopadati, ali je po meni maestralna ispecifična u svakom pogledu, što je najvažnije, dosljedna sebi i svom stilu, nije se prodala za sitnu lovu nikad!
Slušati Lisac je zaista silovanje usiju
Koliko lud moras biti da zivis s josipom…
Oh Karlo, Karlo...razumijem ljubav ali je ovo previse i za nju
Bez komentara
Pa što se onda ujavljaš?
je li joj itko rekao da izaže iz vižedesetljetnog balona, mislim da ni ne zna koja je godina