Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix jedva dočekao da napise kako je Srbija završila na začelju tabele. Oni barem učestvuju na Eurosongu, a nas nema nigdje. SDA lopovi ionako godinama nisu ulagali u sport i kulturu, a to sve kao da se dešavalo negdje u Senegalu, a ne ovdje kod nas. Bosnji daj sam ilahije i kaside, i on sretan. AKo progovoris o kulturi, SDA ovce i krkani te odmah nazovu kjafirom i "vlahom"
bolje ne ucestovat nego provaljivat se kao susjedi cuj ŠĆ HAHAHAHAHAHAH a za srbiju nema komentara ubjedljivo najgora
jarane ti si bolestan. lijeci se hitno. ti uopste ne znas kako politika funkcioniss i da su sve zakone blokirali uglavnom HDZ i SNSD. Al ti si glup da to znas, jedino ti u mislima Bakir, sanjas ga, dr*as na njega. Bolestan si.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Festival nastranosti
kako su prosli hrvatski pervertiti od 70 i kusur godina. Od muzicki obrazovanog zirija iz 40 zemalja dobii su rinaka, a od gay zajednice i djece su prikupili nesto glasova. Moja ocjena nastupa. Mracni lik iz Srbije koji nije propjevao je prosao super s obzirom na sve. 24. mjesto vise od zasluzenog.
Da je sreće Srbija ne bi ni učestvovala na ovoj satanističkoj manifestaciji...
Ša Će oni.
Zemlju nam pokreće agresija i mržnja, sipa se u insana ko dizel u golfa..od osnovne škole, preko televizije, crkve,interneta,džamije to je experiment u kome smo mi labaratorijski pacovi koje kljukaju sa mrznjom. Prvo prema srbima hrvatima, sad mrznja gejevima. Haha salim se, ljuti smo jer fakat imamo pobjdničku, a nismo mogli poslat, pjesmu "Crni torpedo' u izvođenju garonje i deena 😁
Vala i ovaj letri mi na qratz ide, kao da svakoga interesuju njihova muda i kite...
Ne mogu da shvatim. Od toliko kvalitetnih muzicara na ovim prostorima, nase komsije iz Hrvatske i Srbije posalju na takmicenje koje nema veze sa pjevanjem. To je sve za djeciji vrtic, za obdaniste. Sramota, ne mogu da vjerujem. Pored naprimjer Nine Badric, Zorice Kondze, i ostalih kvalitetnih pjevaca, posalju ove karikature.
Hrvati bolje da su poslale one tetke sa trga sto klece nego ove prevarante
Od kad nam je Albanija susjed?
Ko još ovo gleda?
Kod nas bi samo dobro prošao Božo vrećo. Jer zna čovjek da pjeva.. A to evropskim vrijednostima odgovora...
Treba njega poslati jednu godinu cisto da pomete ovo.
Sve u svemu nama ostao koji milion u džepu koji bi se tamo potrošilo. Bilo prišlo… I mi bi bili ionako na dnu liste. Idemo dalje popravljati tramvajske šine…. Pametnije.
Ja prebacio na"Zvezde granda"
Koje sranje i ova eurovizija postala.
Ajmo sad servi,opleti po EU,krivi su svi što niste prvi🤣Amerika,EU,Sarajevo...ali sada će opet vaš dodo Laktaški vepar pokrenuti vitalni nacionalni interes da se promijeni odluka i vi budete prvi🤣🤣🤣
trebal ti kakav recept sredit?
A i deen bi ovo i bez pjevanja uzeo