Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubiste hljeb u meni sam emelinim show-om. Izbrisat cu Vas majke mi. 30 puta ste objavili Benjaminu, sta Vam je?
Los izbor gostiju u startu, portali nisu ta vrsta medija da neko slusa politicare i ublehaše
100%
Bolje je pomozi Nacionalnoj i univerzitetskoj biblioteci BiH, oni propadaju, nemaju marke, jedini od institucija nisu ušli na budžet. Neko izgleda opasno opstruira da oni uđu budžet, nekom to nije u interesu, budi ti čovjek i pomozi im.
Sarajevo voli Tonija Toni ❤️❤️❤️❤️❤️
Klix promocija gostiju zapadnih vrijednosti. Sasvim ok.
Emelin mega-show, provokativni megaspektakl, potpuno novi medijski žanr, što bi rekao jedan od kraljeva koji će ovdje sigurno gostovati: "Ma hajte molim vas."
Joj sto mi je ova Hugolina postala nesto antipaticna. Sva je nesto vazna, prepametna... Nacin na koji donosi svaku izgovorenu rijec je nekako s nivoa vise inteligencije. Izvini Hugolina, pokusao sam ali ne mogu ovo ni gledati ni slusati.
Ova lojava bas smrdi kažu. Pricaju po Vijecnici da samo havlja pitu (jer je odrasla u Skenderiji na piti) i cevape.
Jao populiste
Aska i vuk
I ti si zalutala i mjesas se u sve sto ti nije posao. Skini tqj ludhacki osmjeh i radi svoj posao. Toni je prijatelj BiH, jedan od najvecih!
Stalno neke kritike, ništa se ne može, ništa se ne treba. Pustite ljude da probaju, pustite ženu da zarađuje s intervjuima. Nek informiše javnost, šta fali i ako propadne, makar je imala dobru namjeru i probala bolje od većine. Ko odlučuje šta može i smije biti na portalu, a šta ne?
Neko ko se stalno ovako nesto smije, ne moze biti normalan nikako. Nije prirodno, cudno je, sta je ovo ba?
kaki ova emeli
Trebali ste ostati principijelni po pitanju Cetinskog,a ne brukati se i nalaziti kojekakve isprike...A slijedeci put malo vise upotrijebiti mozdane vijuge kada nesto odlucujete.Komicni ste...
Alisa u zemlji cudesa
Preusmjeri sredstva u javne kuhinje što za potrebite a i za bebe.