Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto je bosnjama ovoliko stalo do zvezda granda, neverovatno
Zato sto joj je ovo odskocna daska...sad idu nastupi, pjesme, pare...bolje ovdje pobijedit nego na Evroviziji, isplatnije je..Bravo Sejla!!
Zato što je to najača producentska kuća na prostoru bivše SFRJ koja je fokusirana na ljude ovog govornog područja! Ne idu oni tamo zbog Srbije jer je ona nebitna bitni su vlasnici i organizatori Granda! Zar je to teško ukapirati!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Hoće doći Ceca u Sanski Most? Jednom je bila najavila, pa nije došla. Doduše tad je Dudak vodio računa o "nejači" u Krajini.
Jaro ona više voli cazisku kljukusu neupućen si
Sad dovedite nam Cecu da se sjetimo s njom muza njenog.. Bravo Sejla da nam otpjevas koju Cecinu o muzu njenom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pustite curu/źenu. Odlično pjeva, uložila je jako puno u sebe i pokušava to iskoristiti. Nije ona kriva što su ovakva vremena išto je skoro nemoguće uspjeti stvaralačkim radom i graditi karijeru. I sa ovom po jedom će joj biti teško opstati. Sarajevo je nikakvo tržište kao i Zagreb. Pogledajte Ilmu nikako da je krene. Pored talenta treba ti muzički tajkunnkoji će sam rizikovati i uložiti u tebe!
Pjeva cura nema govora imala je od koga uciti Kemal Malovcic se ko.vo krivio za publiku sa jednim zubom...legenda kaze da kada je Kemal Malovcic otpevao Zumro rode da su volovi prestali da se bodu i zaziveo je mir u stalama....
Ceca u Tuzli uskoro. Ako se budu bunili,licemjerni su do bola.
Sejla je vokal kakvog se ne srece u svakoj deceniji. Iz zirija jedino joj Marija moze parirati, i tuzno je da mora da ide na taj tip takmicenja, da mora da grli zenu ratnog zlocinca da bi postigla nesto. U svakom slucaju srecno
Zemlja Emerika Bluma, Vladimira Preloga, Ive Andrića, Santica, Selimovica, slavi pobjedu na komercijalnom takmičenju, u kojem samo jedna strana ima dobit, a to je Grand produkcija. Svim ostalim se malo povećao honorar po kafanana, i ništa više. Ulaze u zamku Granda i višegodišnje ropstvo. A najgori su licemjeri, koji će pisati o Breni i ulozi u ratu ( sa čime ja nemam problem, jer mislim da ispravno postupila spašavajuci porodicu), a plaćaju preko SMS Cecu koja je u žiriju
Odličan vokal šejla samo naprijed...
Samo sad da ispadne fer i ne nogira muža koji je zaslužan dosta za ovo. Samo 1% tih poznatih pjevačica ostane s normalnim čovjekom. I mentorica joj je ganjala milionere a ni sad vjerovatno nije s nekim računovođom u vezi
Džaba, više Bošnjo voli dati pare Saši Popoviću, nego u humanitarne svrhe...
Bravo Šejla pozz iz Sarajeva !
Da ste uputili pozive prema Pomozi.ba tj. 132.047 poziva donirali bi 264.094 KM. Za vas su bitnije ZVEZDE ZGRANDA.
@ajlin….bitnije je da Sasa kupi novi mercedes 🤮🤮
Dajina je to zica...Kome je Kemo pjevo dok je curica bila
Cura daleko najaca bila, svaka cast, puno srece u karijeri 🙂
E he.o vas grand vise
Zena je umjetnica,ide joj od ruke. Islo joj je iprije samo sto je malo ko znao za nju.Samo je razlika sto ce sad imat i pare za to :)
Dobro pjeva ali sevdah ne volim. Čerkez je dobro dogurala😙