Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aca Šmrkas se i ne sjeca da je bio u finalu
Najgoru pjesmu su izabrali. Steta! Bilo je puno boljih pjesama od ove.
Oplakah 🤣
Inace jako bitna informacija.
Drugacije jest, dobro nije.
Neobicno, bice zapazeni ako nista. Nekome ko ne zna ovaj jezik moglo bi biti super.
What a fuck 🤦🏻‍♀️😑🤢
Prestanite smarat sa dešavanjima u Srbiji.
Boginja! Pomela ih tamo sve tzv. poznate muzičare za svega 24h Došla, oprala, pobedila hahahaha
Pozitivno iznenadjena.
20% genijalno, a 100% smeće 😂😂😂
Nesto ko nas Laka 😊
Sreca pa nas nema na ovom $ranju
Sranje na prvo a Bgm i na drugo slusanje
mogu dobiti poene samo od ruskih saveznika
Pjesma se može razumjeti kao snažna kritika Zapadu koji kozmetičkom reakcijom (sankcijama) pere ruke poput Poncija Pilata od odgovornosti za ubijanje najveće europske države. Upozorenje na ono što, zbog autističnog nedostatka empatije na državnim razinama, neizbježno dolazi u obliku bezbrojnih križeva. Naravno, to bi bilo super tumačenje da je pjesma napisana u proteklih 2 tjedna, ali nije.
Dosla,oprala ruke,pobjedila,ošla 👌🏻
Nekad pomislim da je bolje što ne bacamo pare i na ove gluposti... Odavno Eurosong nije kako treba. Sto se tiče svega. Od političkih favoriziranja do glasanja...
Sta je ovo ljudi???
Pjesma
glovo