Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ceceli je prava zvijezda u Turskoj, pa i šire, ali ovaj drugi uopće nije popularan. Vrti se ovdje po Bosni konstantno, pokušava nešto. U Turskoj niko nikad nije čuo za njega. Čuj najpopularniji pjevač... Koja provala.
Vi iz portala ste stvarno interesantni. Koje najpopularnije zvijezde? Orhan Cakmak, haloo jeste li vi normalni? Obični slino koji preko Bosne pokušava da stvori neku popularnost. Sjećam se njegovih riječi da će u Srebrenici napraviti kuće u obliku leptira 🤭🤣 Niti je Turska zvijezda niti je popularan!!!
svi gledaju na zapad ,a oni hoće da nas utrape na istok mater im svima ....m !!!!!!
Ko ovo slusa ili cak razumi? Ok za nji ali he ba
Ha ha ...Turske zvijezde ....Ha ha ....Hakan Pakašu i Orhan Uglukogu....E moj Mostaru ...Ha ha
Ovo je turska zvijezda - Mercan Dede. https://www.youtube.com/watch?v=2eMzlEbjknk https://www.youtube.com/watch?v=W7aIdw-drtM https://www.youtube.com/watch?v=Hu6_lZOrcss Burhan Öçal je vise narodnjak, ali moze proci" https://www.youtube.com/watch?v=-2yk8ik7bx0
Hazim gazim čimbir čulik
Dolaze Turci da posjete svoje potomke iz HZHB-a i da im otpjevaju koju Tursku ljubavnu pjesmu samo za Velike Rvate iz HDZ-a i Čoviču, a nama Bošnjacima, koji smo inače Muslimani, govore kako smo poturčeni.
Nezvanično saznajemo da će sve hercegovačke hodže doći na koncert.
@Vinkomiro, ja samo upravo saznao da je Čović dobio značku počasnog Turčina, nema Turci vas Hrvate vole, da vam mi Bošnjaci zavidimo.