Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spavaš li mirno Jala brate i Buba Korleone 😂😂😂
E na ovakav koncert treba otici,decki su radili svirke za 10KM na kraju noci, toliko im ostane,na Hayatu nije prosao Emir,otisao u Srbiju progurao se,snimio sa najvecim zvijezdama regiona duete,postao popularan na posten nacin!Nasi ne mogu podnjeti da neko uspije,samo naprijed decki,i treba da punite sve !!
Uvjek ce biti vas papaka koji ste ljubomorni na uspjeh drugih...momci su najtrazeniji band iz BiH! Nema veze ako ne slusate tu vrstu muzike..al uspjeh treba podrzati..decko je poceo od nicega!
Frajer live pojma nema o životu...
Seljaklus bend...
Znaju svaku rijec, katastrofa omladino! Pa cuj ga kako samo reve, uzas! U istom objektu svjetska grupa The Strenglers prodala 17 karata!
nažalost, samo jedan od DŽIGERA bendova, ježim se , fuj
šta je ovo klixe sinan sakić za pubertetlije, aferim
Jao ja mislio bend a ono rokeri sa moravu.
Ovi pjevaju dok Žika tuguje za tatom😿
ja onu svoju pustio nek se ide proveseliti a gledaj ona našla prvi saf i još mu pruža ruke i slini na njega
raskidamo preko klixa dzabaj
KO SU OVI?? A NEMA SE!!! DRZAVA NEVELJA!!! VI STE SMEČE OD NARODA, A POGOTOVO GENERACIJA RODITELJA STO SU BILI TINEJDZERI ZA VRIJEME RATA!!!
Seljačići i narkomani
dobro je pa pola pjesama nije pjevao na playback 🤔😂
Kaze klix redali se hitovi 😳
Super. Uskoro ocekujem i izvjestaj iz restorana Bosna na Ilidzi...