Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao i ostali 300 pobjednika nekog muzickog takmicenja, objavit ce ovu jednu pjesmu sto mu grand mora izdat i tjt. Čut ćemo ponovno od njega kad se bude ženio pa klix objavi " osvajac granda se ozenio, evo za koga (foto)"
ili ako umre too❤
Hajde ako ga to veseli, ali mi nije jasno ovo "obradovao publiku", a tek mu prva pjesma?
E cuj obradovao publiku , koju publiku pasa dragi hahahahaha
Ma beze, jedan iz mase sličnih, takođe pjesma iz mase sličnih... Znači ćao
Oooo pjesme. Ne znam je li bolji ritam ili tekst haha. Sta je s ovim mladim ljudima, je li moguce da mladi ljudi slusaju ovakve pjesme?
"kardan"
hahahahahah
Slucajno sam kliknu na play, uzas. Pa Mahire bolan, sto se ne potrudis pa uradis nesto kako treba? Ovo ti je fakat katastrofa, zavijas ko pasce jbt.
ja evo sve skacem od srece
jeKo ovaj Boga vam!?? 🤔
Naprijed komšijaa ❤️
top!