Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa, treba proteste organizovati.
@PremiumAccount Svi pred ambasadu Srbije. Trazimo ponovno brojanje glasova!
Hahaha..
Ne moze stalno neko iz BiH pobjediti,budimo razumni da nekad neko iz Makedonije pobjedi,ruku na srce svake druge godine neko iz BiH pobjedi,i onako se najvise slusa narodna u BiH.
Hajde što je pobijedila, ali što pokvari pjesmu Valjka - sram je bilo.
Bošnji treba zabraniti učešće na tom šundu.Možda se vremenom dozove pameti
Nismo još Luksemburg prežaliti a sada i ovo 😂😂😂... Hebala vas Srbija i Zvezda granda kamo sreće da se ni ne spominje taj šund u Bosni i Hercegovini..
Nismo još Luksemburg prežaliti a sada i ovo 😂😂😂... Hebala vas Srbija i Zvezda granda kamo sreće da se ni ne spominje taj šund u Bosni i Hercegovini..
Nije bitno odakle je. Jednostavno, bilo je boljih od nje. Martina izmislila pjevanje za nju.
Ja bi isao pred oHR ili srpsku ambasadu
Ja sam bosanĉeros i naši takmičari su bili bolji ali mora i Makedonija nekad pobijediti. Zašto bi išli iz Makedonije u Beograd a da znaju da nikad neće imati svog pobjednika. Hrvatice iz BiH su mi najsexi a i nisu loše pjevale... Dobro je ovo, Yuga u malom, a to volim.
Ahahahahahahahah...
Takmicenje za Glupe Bosnje
Zvezde granda i turbofolk su u Sarajevu sada u strogom centru, u "renomiranim" kafanama ispod hotela Evropa. Papanluk u punom obimu, nazalost.
Ja sam za proteste
Fašizam vlada duboko u krvi Balkana
Kad ce se prestat ovo prenostiti, mislim toliko je izlizana emisija c c c c .Sasa dok ne ostvari cilj da u drzavama Balkana svi propjevaju, nece se okaniti!
inace jako bitno takmicenje😁 😁
Jao, a Bošnje milion na SMS potrošile
koj gubi ima pravo da se luti