Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko ovo gleda i sluša taj je zreo za psihijatrije
Ja hoću isto pitanje da postavim. Ne zna se ko je gori, ovi što dolaze i pristaju da budu meta ismijavanja ili ovi što gledaju.
Pod hitno zabranit prenos ovog u Bosni, a urednici na Klixu, ako zele da Klix bude kao informer ili kurir, onda samo neka nastave sa ovakvik clancima! Ugledajte se na HR portale malo a ne na onaj zuti trash preko Drine ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A bogati jel vas stid ove informacije plasirati u javnost? Onako kad sjednete sami sa sobom, kad se pogledate u ogledalo imate li bar mrvu stida?
Ovo još uvijek snimaju?
Emisija za SDA ahbabe...tacno se zna ovo gleda....
Draga Serifovicka moze se uvijek kritikovati, i reci misljenje ali se ne treba pretjerivati... Pogledaj samo sebe, moglo bi se i tebe komentirati 24/7 ....
Da Bosna ne glasa ovi bi davno ugasili ovu emisiju
Emisija se odavno ne finansira od glasanja tako da će emisije biti dok TV kuće budu cijenile da je to gledan sadržaj u kojem mogu skupo prodati oglasni prostor. Glasa se u samo jednoj emisiji na kraju i zarada od toga ne može pokriti troškove jedne emisije.
Ona pjevacica sto ju je muz napao ima tetovku na grudima?? Otkud to?
Bal grotesknih likova
Možda ne zna pevati al zato savršeno drži mikrofon.
DNO NASEG DRUSTVA SVE U SVEMU
Lijepa ženska, ima nešto...
uredu je Mudja
Ova emisija postoji isključivo zbog takmičara iz BiH, ostali ko i ova i "z pakla" totalno nebitni.
Ta emisija postoji da se ogromni novac uzme iz BiH i tu je kraj price!
Emisija (kao i sve ostale na komercijalnim TV kucama) postoji jer ima gledanost. Dok bude gledanosti biće zanimljiva za prodaju reklamnog prostora i krug se zatvara. Kad opadne gledanost "igranka se prekida". E sad, zašto se neko iz BiH javlja na ovaj šou? Opet zbog gledanosti koja nosi besplatnu reklamu. Skoro svi ovi takmičari već rade, a nema veće reklame od pojave u najgledanijem šou programu. Ponekad je reklama negativna, ali to je rizik posla.
jao vidi ovog sesljevog pingvina sto se uzdigao.
Jest i ljubomorna što se danas showbiz zasniva na izgledu