Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno, uobicajeni komentari pred koncert. Umiljavanje ono ljigavo. Sarajevo ima dusu, ovo je grad dobrih ljudi, ocarana sam, itd itd. A do neki dan je posebno pozdravljala Republiku Srpsku
Zato ce da zove Tuzlanku Lepu Zonic da joj bude gost na koncertu.
Kada joj je Bosna dala 12 na eurosongu, uzvratila je sa 3 prsta.
Jel rekla da je u Sarajevu najbolja publika?
Zasto svi uvijek koriste iste floskule kada imaju koncert? Uvjerljiviji bi bili da uopste ne spominju.Ko voli nekog pjevaca, doci ce mu svakako.
Koji smo mi smradovi od ljudi sa tako razlicitim arsinima to je nevjerovatno.A kad nam dodju Paul David Hewson,Angelina Jolie,Robert De Niro,Morgan Freeman,Mickey Rourke i pocnu nam zaista prodavati m..a za bubrege kako je Sarajevo spektakularan grad koji ima dusu i koji odise ljepotom,dobrim i gostoljubivim likovima onda su oni dobri ljudi,legende,lafcine,face.Za nevjerovati.
uvijek isti komentari kada srbi dolaze.
Ne mogu vise te njihove suplje. Tako prica dok ne lupi lovu, a kad ode u Beograd- po starom. Zna se !!!
Uobičajene fraze i poštapalice, koje su prošetale kroz mnoga usta, Marija koristi s namjerom; ona savršeno zna šta Boško želi čuti, pa ga obasipa riječima koje ga čine sretnim.
Mara je dobra ljudina prije svega.
Sta se desilo u odnosu prijateljskom Mace i nje ,bili su bas prijatelji
I Džejka ju je šutnula jer nema energije za makaženje.
E kad je tako, neka ulaz bude besplatan, jel u redu ovo?
Kakva ironija njena izjava da nece praviti cirkus. Ona koja je zvala novinare da snime kako je ona castila Sarajlije cevapima. Jakih mi fanova, nahvatali ljude prolaznike.
Daj molim te. Kupila ljude za desetu sa luk
Izmervirao me klix i ovaj njihov anti-AI
Svi vole i osjecaju se dobro kad dodju.. uzmu lovu i nazad, pa kad zafali opet se vrate
Osjeća se kao "uzet cu vam pare", tu ljubav je teško objasniti
Kad se budes osjecala 'odavle' onda si stigla
ma de neka te u Srbiji, ne moraš dolaziti
KO CE KUPITI KARTU I OVU SLUSATI HAHAHAHA