Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet ću vas priupitati Klixe, koliko se Selmo isprsio za reklamu? Recite nam okvirno, imam i ja u komšiluku ovakve djece pa da malo to poguramo :)
Zar ovo neko sluša i da li je ovo muzika???
odron
Šta je ovo? Pa ovo nije ni trap a o rapu i hip-hopu da ne pričamo. Ako su Jala i Buba prva liga ovo je treća kantonalna sjever.
Tandara mandara truć što sam vruć šon fon Bali,Armani meni se buksna pali a ona bi na Karibe Dubai pa onda opet Aramani imam puno para i ono baš imam para i zajeban sam skroz.
takoe
BlackBariees
Ovo je ukrao od Nade Mamule...
Vrati se Stoposto, vid Beriza sto je zaluto
BUKVALNO ISTO POMISLILA.
Bera je bio dobro počeo, ali u zadnje vrijeme je pretanak, kao da je bio bolestan ili tako nešto.
Dajem ga štocem ko da je boks Bacam bombe, carl cox Dajem ga dajem ide drop Bruda kako je kaem top.....Hahahah crni Berize :)
Pustio mi izvornu ili ovo,ja ništa ne kontam
Da mogu kako prijaviti video da izgubljenu minutu zivota, to bih i uradio.
Hahahah je li ovo šala?
Koji odron brt ovo nije vidjelo muzike.
Posluso .... dopola... i ne plešem
hahahaha
Posluso 10 sekundi i jasno mi je sve
Ko je lik da ga ovoliko forsirate?
Ne, nije mi na repeat. cak sta vise ovo je uzasno lose