Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno BL je selendra za Sarajevo ako se poredi velicina, znacaj, gradjevine itd. Ali im je mentalitet napredniji od Sarajeva koji je sve vise i vise ogrezao u islamizam, primitivizam i seljacizam...
Veličina, značaj i građevine... Aman jarabi...
Prije mnogo godina a danas je jedna godina ko nekad 10 upoznao sam se fado muzikom i naravno Marizom jednom od najboljih fado interpretatora/ki. Ima nesto zivotno i strasno u fado muzici da sam ostao vjecno "zarobljen" u tom odonosu. Hvala Mariza !
Kad vam stvari idu nizbrdo samo pustite "Barco negro" i ubrzat ćete proces. Šalim se , naaravno. Mariza je žena mog života :)
koje ova, nikat čuo
fado je fantastican kao i Mariza .