Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosadna si i neinteresantna. Koga briga za tvoje pjsmuljke 🤔
@237j4268rzv35 dosadni su turbofolkeri narkomancine tipa debelok lazica ili onog lukasa,koga briga sta oni pjevaju ili sta rade,tj koga jebu .Ako ti jw dosadna idi na tv pink sranjw I gledaj one zadrugare,svakako si na njihovom nivou,tj nivou licinke
Kvalitetan vokal,ali sa ovakvim pjesmama i repertoarom za live nastup bingo show je limit.A za prodaju CD-a benzinska pumpa Hifa Petrol.
Opet žalopojka!
Kako volim glas ove žene
Ko je Maja , stvarno ne znam ?
@Frida Nije iz Sarsjeva, pa ti čudno.
Moze li mi neko objasniti zasto vam ova zena smeta ? Veliki talenat, obrazovana, dobra, normalna zena. Pljuju je osobe kojo nemaju pojma sta je muzika. Majo samo furaj svoje, doci ce tvojih 5 minuta ❤
@gooUser1584890868 Zato što ima dosadne pjesme. Ima lijep glas i lijepa je, ali pjesme su joj krš.
Upisao sam u google Maya teasing, otvara mi nešto na Pornhub🔥🔥🔥🔥🔥
maja sarma
Koja je ovo dama da je vise ljudi edukovanih kao ona svijet bi bio drugaciji.Kapa do poda kraljice
Volio bih da me gleda ovim tužnim očima dok vodimo ljubav
Vanserijski muzicar,pjevac i talenat,u usporedbi sa Maja,paja,jaja,Tina,mina,kita, Turbo Folk "Zvijezdama " iz susjedstva .
Ova još jednu pjesmu da snimi i ode u mirovinu
HANDRMOLJA