Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka pjesma je dns plagijat i niko od nijh to ne poriče.
"Flowers" is a song recorded by R&B group the Emotions, and the title track to their 1976 album. It was released as a single in May 1976 by Columbia Records. The single reached No. 16 on the US Billboard Hot Soul Singles chart and No. (Wikipedia)
Ma tko sluša ovo s,,,e??haha,, Bolja je HANKA PALDUM!!..haha
Niko se ne pita kako li se Edin Dervishalidovic osjeca.
Niđe veze....zena je napisala pjesmu kao odgovor na njegovu, muzika ni blizu
mogu sama sebi kupiti cvijeće ali ne mogu sebi napisati pjesmu
A i bilo mi ćudno jer mi se sviđela numjera
čudno
Obadvije pjesme plagijat. Chicago i "Hard to Say I'm Sorry".
@495, bravo imas odlican sluh, sigurno si muzicar ako nisi onda jako volis muziku, cuo sam isto
,,Ili Bosanci Pitu krompiraču,,haha
I kompjuteri su plagijat jer su bez odobrenja Arapa koristili binarni sistem i upotrebu nule(0) koju je u svojoj knjizi izdao Abu Džafer Muhammed ibn Musa Al Khwarizmi nazvanim OTAC ALGEBRE!
To nije ni izbliza isto, ne mogu da vjerujem. Je li i Einstein trebao da zaštiti relativnost ili Thomson elektron ili Grci trigonometriju?
Umjetnost je palamuđenje koje pripada palamudanu