Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inace oboje velika imena estrade hahhahahhahaa....
Inače si ti to veliko veliko ime, hahaha
Arko joj prije poslao porodicu u Njemacku a Ceca joj 30 godina poslije bila mentorica. Sta je sudbina jedne prosjecne Bosanke. Ne mari za Tomasitzu, ceraterm, raja hoce veselo. Uz onu istu glazbu sa kojom je citava porodica ispracena u inostranstvo
I šta ćemo sad?
I šta ćemo sad??
Pa Šejla i nije pretrpila kritike zbog muzike.
Dijamantu kritike tesko padaju! Nek se zapita zasto? Nije svaka kritika losa i treba se znati nositi sa time. Cijena uspjeha i slave je gorka.
Kako se ponašamo, kao narod nismo ni zaslužili da nam bude bolje!!! Našim katilima idemo na noge da pjevamo i još se time ponosimo. Hajd što pjevaljke idu tamo, to me i ne čudi. Ali da je narod toliko u ekstazi i onolike pare dadne na glasanje, to je užas. A onda je tom istom narodu problem Povorka ponosa
trakavica o pevaljki to be continued....
Cecu nikako ne podrzavaju u Bosni ,to znamo. Ovi sto su negativni prema Sejli ,neka idu na posao i udruze se pa se napravi jedan BiH mozicki shou..Glume samo patriote ,a nista ne poduzimaju.Nula.
daj sjasite malo molim vas... smarate s nebitnim likovima
Zavidne Bosnje,daju milione i milione za Grand kroz glasanje koji placa tu istu Cecu,a ovamo glume patriote hahaha
Ja cubiti iznimno tuzan i slomljen ako do kraja dana ne bude barem jos 35 clanaka o Sejli. To bi me, slomilo.
Ma Sejla bi trebala biti ponos Bosne. Al jbg mahala je poludila opet.
Al smoriste s ovom pjevaljkom
Ona je Cecina desna ruka.
Sto se dosadili sa cecom.. pustite djevojku da pjeva i uziva u uspjehu.
Ona je Cecina desna ruka.