Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveci sljam naseg drustva su ovi sto pjevaju ispred Cece cetnikuse .Sram vas i stid bilo
Vrh bosnjackog slavlja i uspjeha, ucesce u megaepskom spektaklu. Clap clap
Zar ovo i sad postoji???
Vidim da postovaoci Baha, Mocarta i Strausa strasno iritira ova tema, dozvolite da i mi obicni papci imamo neku zabavu, a vi mozete da zaobidjete ovakve naslove, nije nam potrebno vase misljenje.
Najveci sljam, najveci otpad kod Bosnjaka su ovi sto pjevaju pred Cecom i drugim dusmanima naseg naroda.
Bosnjo, Bosnjo nikad tobe doci, svaki Bosnjak nije normalan koji se takmici u grandovima i tako nisko padne da ga dusmanin ocjenjuje kako on pjeva tj. pravi budalu od sebe. Svaki blentavi Bosnjo koji se takmici u grandovima pljuje po Bosnjacima koje su pobili isti kao ovi sto vas ocjenjuju. Bosnjo, Bosnjo kad ces tobe doci.
Jaka faca !?! Marija Šerifović baš i nije nešto a njeno ponašanje mi se nikad nije dopadalo obično razmaženo derište
Ma ovaj lik ne zna pjevati uopste
Zadruga na drugi način, tzv žiri je zapravo u fokusu. Masa voli gledati retarde
Onda ga je pitala šta si u horoskopu hahahahha e šta ja čitam 🤦🏻