Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš me čudi da države odustaju od ovog uzbudljivog i neizvjesnog takmičenja, gdje uvijek pobjede najbolje pjesme i gdje politika nema nikakvog utjecaja.
Eurosong je zadnjih godina debilizam teski, ne znam jel gleda iko to uopste vise
A ja mislio oni neće učestovati radi samopouzdanja, pošto je ESC posta obični Freak-Show sa proračunivim ishodom.
Svrakino takodje odustaje.
Bravo mamlazi. Zabranite jednog od najizdasnijih klijenata pa ocekujete da bijeda pokrije troskove vlastit gluposti. Eto vam Ukrajina, salju joj Ameri milijarde, pa nek' vam nadoknade gubitke.
Ostace samo gejevi i lezbe hehe
Usplahireni Bosanci i Hercegovci su pustili suzu niz leđa i opsesivno nastavili da gledaju zadrugu!
Toto Kotunjo je odradio moonwalk pa izašao iz prostorije!
bravo momci! ovo je sve osim predstavljanja svoje zemlje!! Kič,šund blud i nemoral!! Nakarada na nakaradi i spodoba na spodobi. Bitno da si nakardan a preporuciju da si narkomancina transekluslna! I sigurno ces proci u top 3!!
ako drzava nema para-nek se ubije odmah. ovo citaj izmedu redova! isto kad bi Sholz rekao....nece biti plina ljudi,? sta bi bilo! normalno da ce lagati da je sve uredu!
Usteda.😄😄😄😄😄
Pametni ljudi, Eurosong postao porez za budale, a reklama za lgbt populaciju.