Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveća zvijezda ovih prostora!
Mozemo da ga volimo, ili ne. Cinjenica je da mu je muzicki opus ogroman i da i oni najprobirljiviji pamte njegovih 20-30 pjesama. Ne postoji ni jedan muzicar sa prostora bivse nam zemlje koji je i autor i pjevac i biznismen kao sto je to nas Dino Dervishalidovic.
Dino je kralj!
Samo cu reci: od grada Sarajevo je trazio 467.000KM kako bi pjevao za docek ng. Pametnom dosta. Poslije je spustio na 250k.
Skup je London
Ja bih platio samo da ga ne slušam!
Dino bi dao guzice za marku
Neka ne dolazi...
G..no od čovjeka, za njegov koncert feninga jednog ne bih dao.
Muzika za...znate i sami.
Veliki gospodin....unovcio sav svoj potencijal i pomogao mnogo ljudi a da niko pojma o tome nema...
🆅🅾🅻🅸🅼 🅳🅰 🅶🅰 🆂🅻🆄🆂🅰🅼 🅺🅰🅳 🆂🅰🅼 🆂🅰🅼🅰,🅺🅰🅳 🅼🅴 🅳🅴🅲🅺🅾 🅽🅰🅿🆄🆂🆃🅸... 🅽🅴🅺🅰🅺🅾 🅼🅴 🅽🅹🅴🅶🅾🆅🅴 🅿🅹🅴🆂🅼🅴 🅿🅾🅳🅸🅶🅽🆄 🅸🆉 🅿🅴🅿🅴🅻🅰
Na bolji muzicar, naj veca zvijedza i naj veci su&@&
Zamisli ide ti se na koncert Dine Merlina? Kakav je to mozak
Crijevarcicu tu li si
Hajte vi svi bjednici koji nista u zivotu niste napravili napisite barem pjesmicu za predskolski uzrast
Iz ove zemlje treba otići ne zbog političke ili ekonomske situacije, nego čisto intelektualne. Dino je presuđeni plagijator, tužio i dobio ga je Sony, vlasnik cijelog portfolija Michaela Jacksona, zbog one "da li smo zaslužili da nam bude bolje".
Onda ide vijest da je 13-godišnja djevojčica skočila sa Starog mosta i svi isto čestitaju maloj, a to je djelo ugrožavanja maloljetnika i trebao bi se time pozabaviti pravni sistem. I komentari i ovdje i tamo je da je to vrh, da Dino nikad ništa nije plagirao, a i ako jeste, šta ima veze. I da je ova mala kraljica.
Evo, nakon 45 minuta, stiže i potvrda moje teze - 50% više minusa nego pluseva govori da na ovom portalu obitavaju idioti, koji ni realnim činjenicama ne vjeruju. Mi ba imamo intelektualnu krizu, mi smo glupi, a mislimo da smo najpametniji. Niko da se oko sebe okrene. Adio pameti.