Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otisle pare na ljetni godisnji, sad treba obezbjediti drva za zimu
Ovoj s-e-lj-@-n... se osladile pare! Hajd sto smo mi i Bosni dozvolili da nam puni arene a odrasli na Bjelom dugmetu,Plavom orkestru, Crvenoj jabuci itd, ali da hrvati ovo dizu je skroz cudno, i kod njih se p-r-o-s....
Ne valja biti zavidan. Žena je uspjela ono što mnogi nisu, a o muzičkim ukusima se ne raspravlja. Ko voli nek izvoli. Odrasli smo i na Stonsima, Cepelinima i Pink Flojdu, pa vidi šta se sad nudi u svijetu. Engleska verzija turbo-folka je ono što je mejnstrim. Nismo mi ništa izmislili, sve kod nas je odraz onoga u svijetu.
Prijo li prijo. Blagodatima!
Drugi nastupaju i prave koncerte bez placenog PRa i cevapa.
Koliko su se u Hrvatskoj trudili da kenseluju narodnjake i nije im pošlo za rukom. Prijavićka je tamo glavna zvijezda i sve to bez medija i reklame.
Kakav vic. Samo sto vodi novinare sa sobom, i snimala kad je posjetila skolu koju je pohadjala u Hr.
Zapravo usprkos negativnoj reklami na skoro svim medijima. Ljudi odlaze na te koncerte pomalo i iz inata, a i nema baš puno ostalih koncerata.
Uze zena pare skoro ko trojaneri, doduse kod nje je sve suficit.
Koliko je para okrenula da je pametna i da se povuce iz javnosti i do kraja zivota jede mango i avdokado
Da dodam ananas i zaljeva kokosom.