Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nije se Nicole pojavila prvi put pa da se cudite, zena vec godinama ima i stas i glas.
Prava zena za prenjeti genetski materijal
joj kakva je mrtvog mi oca ...tacno da se zapalis kad se osvrnes oko sebe
Puno znaci kad covjek ne jede pitu i cevape.
Nekadašnja djevojka Luisa Hamiltona i nevezano za sport,ali kad sad pogledate šta Luis promoviše i za šta se zalaže i kao se oblači nije ni čudno što ga je nogirala .
Ali meni je ova zena tako antipaticna. I lijepo pjeva i super izgleda ali je ne mogu smisliti. Eto, bas mi je odvratna jos iz doba psct dolls, zbog njenog ponasanja prema ostatku benda, njene bahatosti i ufuranosti. 🤷‍♀️
Meni daleko najljepsa zenska i to odavno
Talentovana ima 20 godina.
Dobra ova Nikol Šarafciger
Jel krunidba ili krunisanje? Krunidba je kad se nešto kruni...
E cuj naslova kao da je neka Maja sa zvezda granda imala nastup. Zeni 44 godine, pjeva i mega je poznata ima vec 20 godina.
Klasa♥️
Bila macka prije 15 god, ostala macka
20 god*