Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svabo je svabo dzaba ti sve
Hebo te nacisti u guzicu, pola familije mi je nestalo od 41 do 45!
Ne mogu da vjerujem dokle ova patetika ide, jad nad jadovima!
ovako su svirali 30
svira "Erika"
Auf der Heide blüht ein kleines Blümelein Und das heißt Erika
Kada će naša tri NACIONALNA predstavnika zasvirati klavir, ali onaj drugi klavir. Za taj koncert plaćam kartu, ne pitam koliko košta.
HAHAHA TAKODJER DRUZE
ja da sam ukrajinac izbjeglica prvo bih pomislio vidi budale svira po ovoj zimi.
Patetika kao i 92, cnn režija..nije ovo protiv bošnjaka ništa, prosto su iskorišćeni u te svrhe. Zelenski isto veruje Amerima kao i Alija, isto sve.
Toliko o izbjeglicama iz Ukraine: https://www.youtube.com/watch?v=oEJc9x4EdKU&t=1s
Ovo sve je postalo toliko izrežirano 🤮
Cuvaj se role da te Kinzhal ne spiči
znal bumbarov let odsvirat
Pa... to je ta pomoc, slika od 1000 rijeci
Ne vidim nigdje po evropskim zemljama proteste protiv ove agresije na ukrajinu, tako da...pustite nam suplju. Ovo sa klavirom nevidjena glupost, osim self promocije, mozda izbjeglicama u ovom trenutku muzika klavira i ne treba bas toliko, kao ni bilo koja druga muzika.
dovoljno da se svako bori na svoj način...i ubice će biti poražene..slava Armiji BiH
Samo Gorici onaj komentar o Zelenskom i klaviru uopće nije trebao. Mislim ono, u redu navijaš za Ruse, ali suzdrži se bar, što primitivizam mora izlaziti iz tebe?
sviraj k...u zakuhaj pa se ispari