Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja je razlika između ovog sporta i porni*a? U porni*u je bolja muzika hahaha.
Klixu, jarane, burazeru. Je li moguće da čovjek ode na rubriku kultura i ovo čita pod rubrikom. Ne samo ovo već 90% vašeg kulturnog sadržaja se odnosi na smetljarski content u vezi ovih propalih porno glumica i kojekakvih mentola. Gdje su izložbe, umjetnost, pozorišta?
Obo je reklama za motorku.
Hahahahaha
E vala, blago onom ko j... Nives, huuuh
"Soba 23" je već 35 godina nenadmašna
Dobar komad sunkarice...koja kg viska ali godine cine svoje...
preglupo sve
Loša kopija Ksenije Pajčin
Draga Nives nismo ni pomislili da si htjela nešto što bi pokazalo tvoje glasovne sposobnosti, samo opušteno
Kad nemaš sta ponuditi moraš ovo
dajte malo ozbiljnosti.
Tobe Jarabi
Tako je lutko, samo nek' prska i kaplje, svi bi bili sretniji :)
Meni ovo nije zanimljivo ali neću nikog zbog toga vrijedjati ono ima likova koji ovo slusaju vide nesto a i ova pjevacica ocigledno uziva u tome sto radi i to je njen stil zivota cijelo vrijeme zasto bi se mjenjala zbog mene jer ja to ne slusam ono moze se bar gledat kad se utiša ton.
Bas me zanima koliko zagoren neko mora biti da ga ovaj sadrzaj zabavlja, poprilicno ja bi rekao