Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi ga vise cjene osim ovih nasih papaka! Dino sretno ti bilo gdje god krocio!
Ko ga to cjeni?Za njega niko ne zna osim Balkana.Kada su pitali frontmena grupe UB 40 Campbell-a,da li ce tuziti Edina Dervishalidovica za plagijat,on je odgovorio KO JE TAJ!?
De mi od zabavnih i rock muzicara nabrojte ko je bio prije rata popularan a da mu je karijera i danas uspjesna kao Merlinova? Zdravko Colic, doslovce zivi od stare slave i mladolikog lika. Poslje rata je potrefio nekih 10 pjesama a izbacio je 15 albuma. Crvena Jabuka je do neke 2000te i bila aktuelna pa su i oni pali, Plavi Orkestar stao na jednom albumu. Parni Valjak od stare slave, Bajaga se neda, Gibonni tek poslje rata zivno. Sve ostalo, prdina bara
Dino majmun
covjek ideolog,njegove pjesme pricaju i govore ,ne pjevaju se samo. Hvala da ga imamo
E pa kada nema nista drugo...
na svakom albumu brada sve veca i ugladenija kao kod onog iz mostara
dosadan si / Penzija/
Šošon će da zapjeva.
Poslije albuma furaj mali pao.. za usi.sve sto valja snimio odavno.. Trebao je stati kod bureka.sad se nesto praćka po spotovima i glumi tinejdzera.. Drtino stara mani se toga.dosta si uzeo. Uzivaj u penziji
Volimo svi Merlina, ali meni je najnaj ona perioda sa početka karijere, kad je on uz sintesajzer stvarao emocionalne hitove kao bosnom behar probeharao... Legenda,!
Danas rijetko koji album vrijedi čekati, a ovo je sigurno jedan od tih
ovaj put da bude HIT album,
Ako je smor ko ona pjesma sto je reklamira najjaca firma u zemlji koja ga je inace pogurala poslije rata sa dobrim parama, ono nesto "kriv sam ja - sta li", onda bolje da nije. Koji odron od pjesme. Kad cujem dok vozim mijenjam stanicu.
elahamdilula hađija
Nadam se da ce ga ovaj put izdati na ploci/vinylu !!!!!
Vidimo se opet treći put ako Bog da