Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas me ovo obradovalo da je Jala najslusaniji. Necemo mi nigdje daleko dogurati!
Dotakli smoo dnoo životaaaa
ko su ti ljudi koji slusaju ovog kretena?daleko smo dogurali,kroz ovaj podatak vidi se koliko imamo ravijenu kulturu....bradica lancic satro mafija malo mlataraj rukicama nesto nerazumno izgovaraj i to najslusanije?tugo
Ja se ponadao da je to Čola, Dino Merlin, Halid kad ono meni potpuno nepoznat lik najslušaniji. Nešto sam izgleda propustio u među vremenu.
vi sto pokusavate omaalozavati nas koji slusamo bubu i jalu, kazite nam sta to vi slusate?
https://youtu.be/bToG3hKX5nM
Izvrtanje vrijednosti i degradacija kvaliteta postala je primjetna ranih devedesetih, što nije yaobišlo ni muzičku umjetnost. Šund u svemu pa i u muzici je dobio prioritet kod slušalaca i kod urednika muzičkih emisija i organizatora koncerata. Degradacija muzike u BiH je kompletirana.
Ovi iz komentara skupljaju za drva i gledaju kako da pokriju mjesec, a Jala friško iz Dubaia sjedne u Ferrarija i uziva. U tome je razlika izmedju vas “moralnih” i njih koji pisu tekstove kakve im publika voli.
ko je ovo pravio pokakim mu se na uho
balkanska mladez postala glupa ko ćuskija bez izuzetaka
🤮🤮🤮🤮🤮👎👎👎👎👎👎
To vise nisu generacije, to su degeneracije haha
Jala Brat i Buba Koreli bi trebalo da odu na Evroviziju i sigurno bi pobijedili,kad vidis kakvi sada pobjedjuju na Evroviziji
motaj kablove, ovo je otišlo u...., čuj jala najslušaniji
Dokaz da smo na samom dnu.
Koji debilni naslov. Jedan BH izvođač najslušaniji u pet država. Otvorim, kad ono najslušaniji u Bosni, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Sloveniji i Srbiji. Pomislio sam na Njemačku, Englesku i njima slične države.