Na Vilsonovom šetalištu
176

Odlična atmosfera na festivalu "Dani piva i hrane" uz tribute to Bijelo dugme i Indexe

D. J.
Foto: I. Š./Klix.ba
(Foto: I. Š./Klix.ba)
I drugu večer festivala "Dani piva i hrane" koji se održava na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu vladala je odlična atmosfera.

Noć je bila rezervisana za tribute to Bijelo Dugme i Indexe, a najveće hitove ova dva legendarna benda izveo je mostarski bend ''Tajna Veza'' koji važi za jedan od najboljih tribute bendova u BiH.

Na ovogodišnjem izdanju festivala kroz pet dana bit će predstavljeno 46 različitih vrsta piva kao i bogata gastro ponuda.

"Matori band'' koji je vjerovatno najbolji Azra tribute bend u cijelom regionu nastupa sutra, a u petak dernek za pamćenje će prirediti BalkanEros Banditos.

Zadnju večer festivala, u subotu posjetitelje će zabavljati tribute to Zdravko Čolić by Emil Fetahović koji je ostvario ulogu u filmu i seriji ''Toma'' upravo igrajući Zdravka Čolića. Emil će nastupiti u pratnji svog benda koji će vas oduševiti interpretacijom Čolinih pjesama.

Festival ''Dani piva i hrane'' održava se do 31. augusta na lokaciji Vilsonovo šetalište - bina kod Zemaljskog muzeja, a vrata festivala, svaku večer otvaraju se od 18h