Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaze Bosnjo, Evrovizija propala. Naprotiv, Evrovizija je nikad popularnija. To sto mi ne ucestvujemo pa ne pratimo to je jedno. Prije je Evrovozija bila jedno vece, porodica se okupila i to je to. Danas, sa dva polufinala i jednim finalom, sa dvije generalne probe, sa pojavom Youtube i pogotovo TiKTokom, sa sirenjem na druga trzista (Netflix je objavio cak i film o Evroviziji prosle godoine), Evrovizija je popularnije nego ikad prije.
Jeste, al i dalje je to show za polusvijet. U stvari, za mase. Al dobro je rek'o neko, masa se ponasa kao najgluplji pojedinac.
Ali ozbiljno, moze li neko objasniti Bosnjacku averziju prema Eurosongu? - 'Pjesme su smece' - da, vecina pjesama je za siroke mase ali su ipak duplo bolje od onoga sto slusa 90 posto balkanaca; - 'namjesteno' - postoji li ikakakav dokaz da su npr. Holandija i Portugal platili za pobjedu ili sta vec? - 'gey takmicenje' - da, Conchita je pobjedila prije 10 godina, get over it. Cak i Rusi i Azerbedzanci, najhomofobnije nacije na svijetu, zaboravili
Switzerland 12 Points
ne pratim nemam kad
Žao mi Kukrića, ovo je njegovo takmičenje
So gay.
Bosnjaku nista ne valja i sve mrzi: Oskar je namjesten, Evroviziju niko ne prati, Olimpijada je dosadna... Samo so mu Hakala, Grand i Jala dobri. E to nije dosadno, ni passé ni namjesteno. Sto se tice Evrovizije, ima odlicnih pjesama ove godine ali moj favorit je definitivno Svicarska, a jos je momak Albanac ali prava kulturica.
Naravno da cemo pratiti i podrzavati nase Uraganke, nasu Albinu, nas Brabaru Pravi...U isto vrijeme, Bonsjaci ce gledati Turkoviziju, Vece sa ilahijama i Mirzu Soljanina
subhanala.
Ovo prati samo onaj ko ima direktnog interesa, k'o i dodjelu nagrade Oscar.
Joj cirkusa, Kipar će grčkoj 12 poena, a grčka kipru 12, bez obzira na sve.
Pa? Zar Srbija i Hvatska ne bi dali Bosni da Merlin ucestvuje (ili bilo ko drugi)? Isti jezik, ista kultura, isti muzicki ukus...Sta je problem u tome?
Tko još od raznih pripadnika sodome i gomore nije pobijedio taj je favorit
Bugarska je također favorit
ko jos ovo gleda?i ono nase za izbor miss🙄aaaj majko mila🙄🙄🥴
ovo ni Deen vise ne prati😁... a izbor za miss samo uza familija😁
jel ziv fudo gay stari😅
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Odlična pjesma od Malte. Zaslužuje 12 hamburg... mislim poena