Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U BIH ni koride u Ćevljanovićima ove godine nema
Mi to sve polahko, šahovskim potezima.
Hvala kurtzu pa nema
Zato kod nas Restoran Bosna na Ilidži postaje svjetski centar seljakluka uz neizostavnu Ifetu
Bravo dalmatinci!
Ne može to zamjeniti u pozadini amsabl muzički mjesam malter motam žice, a iza ugla vrebaju istetovirane kokare sa pacijim usnama, a ovamo Bosnjo kakav Elon Musk, on neće nikada osjetiti kada uzmem cevape i bacim na vreli roštilj. A cijeli život irget ! :)
U te zemlje ne bih otišao da je prijevoz besplatan.
Može li mi netko objasniti kako je grad Split, smješten na Mediteranu ista regija kao npr Travnik, Tuzla, gdje postoje džamije i skroz druga geografija, klima, kultura života?
Mi imamo Fresh wave u Banjaluci. Nažalost, tradicionalno se Sff i taj fest gaze datumima. Ne treba nama niko, sami ćemo da se upropastio. Za to imamo volje i talenta, ne ovisno o naciji i vjeri.
Biće biće, polako, ovi ultra festivali samo uzimanje poreza na budale
Koje debilsko rezonovanje. Sta mi imamo sa desavanjima u inostranstvu, srbiji i hrvatskoj?
Btw. slušam tehno, house, hip hop, reggeaton i turbo folk, jbg ima sve svoje :)
Ultra Europe je prosle godine bila organizaciona propast. Previše droge, predoziranih, previše nasilja.
Imate eno na Grbavici kod Shopinga petkom i subotom uzivo narodna muzika u dva poznata objekta 🤣🤣 preuzima seljakluk lagano i grbavicu 🤣
Tako je, REGIJA! U BiH odavno nema ničega privlačnog za turiste (osim SFF-a).
ja mislim da bi se nama isplatilo poslati nase dilere pod pokroviteljstvom drzave, na oba festa, da bar na neki nacin budemo prisutni. Prethodno dogovorit poreze, naravno.
A šta mi koji volimo ROCK. Ovamo nas ubiše sa Zvezdama Granda i turbofolkom, ovdje neki techno i DJ-evi za koje čuo nisam..a kad ce pravi ROCK, npr Metallica, Foo Fighters, RHCP, Korn ili Z.Pušenje, Bajaga, Hladno pivo. Kad oni dolaze ??
Nisi nikad cuo za Armina?😳🤪
Foo Fighters nikad 🙂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a jadne BiH nigdje...haha..kitimo se tudžim perjem
Ne samo se vidi gdje smo. Mislim u pozitivnom smislu.