Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sad ne mogu da skužim jel ona Srpkinja ili Hrvatica a to je najbitnije
Divna pjesma ovo nije prvimput da Tik tok ozivi neke divne pjesme iz proslih vremena.
Osamdesete imam u malom prstu, to je muzika mog odrastanja ali ovo niko nikada nije slušao, čak ja mislim ni u njenoj mjesnoj zajednici gdje je ova živjela .
Ja ni dan danas ne znam šta Zagrepčani slušaju niti me zanima
Slažem se. Nikad čuo!
Ma koga je zaludila ova pjesma???? Ovo niko ni 1985 nije slušao a da sluša sad.
Ima bolja, Komandant Sava.
Drago mi je da mlađe generacije pronalaze i otkrivaju pravo muzičko blago. Muzika koja se trenutno stvara, za mene je neslušljiva, a ono što je najgore, lišena je onih najljepših ljudskih emocija. Zato nove generacije sve više nalikuju na zombije.
Jes jes, vi ste bili puno bolji, pa ste se poklali 90ih...
Moje blago, nađi mi ltop liste iz 1985 i pokaži mi bar jednu na kojoj se nalazi ovaj šund.
Po profesiji bila medicinska sestra, do penzije radila na VMA na Banjici. Ima niz predivnih pesama a njena najbolja i najpoznatija je....https://www.youtube.com/watch?v=1w3no7QlfwY
Vidi se da je bila medicinska sestra. Ovo niko nikada nije slušao. Osamdesete imam u malom prstu a za ovu niko nikada nije čuo.
@52 `Pisi mi`, `Kao da me nema` ... nisi nikad cuo? To je skoro pa nemoguce
PRIKAŽI ODGOVORE (2)